Hans de Groot Bouwbedrijf | Wie zijn wij
Hans de Groot Bouwbedrijf voor uw nieuwbouw, verbouw, renovatie, onderhoud, betonwerk, aanbouw, erker, dak, dakkapel, kozijnen dakgoten, boeiborden, enz.
Nieuwbouw, Verbouw, Renovatie, Onderhoud, Betonwerk, aanbouw, erker, Uden, Veghel, Oss, Volkel, Odiliapeel, Boekel, erp, dak, dakkapel, kozijnen dakgoten, boeiborden
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Wie zijn wij

Wij staan altijd voor u klaar!

 

Hans de Groot bouwbedrijf staat altijd voor u klaar! Met raad en daad. Door onze jarenlange kennis en ervaring in nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud van woningen en bedrijfspanden, kunnen we uw bouwproject volledig verzorgen, zowel bouwkundig als technische installaties. We luisteren naar uw wensen, zijn flexibel, vinden graag een passende oplossing en maken binnen de afgesproken tijd een hoogwaardig eindresultaat.

18156725_2106438132916396_6443958705383087055_o
Nieuwbouw0%
Verbouw0%
Renovatie0%
Betonwerk0%
Onderhoud0%

Heeft u bouwplannen?

 

Wij denken graag met u mee! Maak gebruik van onze kennis en ervaring tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

WAT WE DOEN

NIEUWBOUW

Zoekt u een betrouwbare partner voor uw nieuwe woning? Hans de Groot Bouwbedrijf is een professionele partner waar u op kunt bouwen.

VERBOUW

Is uw woning aan verandering of vernieuwing toe? Is uw gedateerde badkamer aan vervanging toe? Uw nieuwe keuken vraagt om een aanpassing,

RENOVATIE

Wilt u uw pand opknappen, de gevel of het dak herstellen of wilt u een aanpassing voor meer woongenot? Dan staat Hans de Groot Bouwbedrijf voor u klaar met raad en daad.

BETONWERK

Hans de Groot bouwbedrijf is gespecialiseerd in betonbouw. U kunt bij ons terecht voor onder andere het storten van funderingen, kelders, vloeren, wanden en tunnelbekistingen.

ONDERHOUD

Zijn de kozijnen of dakgoten van uw huis aan vervanging toe? Wilt u het dak van uw woning vervangen of is er ander onderhoud nodig? Hans de Groot Bouwbedrijf maakt het in orde.

Heeft u nog vragen? Neem dan snel contact met ons op