Hans de Groot Bouwbedrijf | Renovatie
Hans de Groot Bouwbedrijf voor uw nieuwbouw, verbouw, renovatie, onderhoud, betonwerk, aanbouw, erker, dak, dakkapel, kozijnen dakgoten, boeiborden, enz.
Nieuwbouw, Verbouw, Renovatie, Onderhoud, Betonwerk, aanbouw, erker, Uden, Veghel, Oss, Volkel, Odiliapeel, Boekel, erp, dak, dakkapel, kozijnen dakgoten, boeiborden
15148
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15148,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Renovatie

Wilt u uw pand opknappen, de gevel of het dak herstellen of wilt u een aanpassing voor meer woongenot? Dan staat Hans de Groot Bouwbedrijf voor u klaar met raad en daad.

U zet Hans de Groot Bouwbedrijf in voor alle soorten renovaties. Het isoleren van vastgoed, een keuken- of badkamerrenovatie. Maar ook voor een complete totaalrenovatie. Want hier is de juiste kennis, kunde en timing nodig voor bijvoorbeeld leidingwerk, timmerwerk, elektra en het zetten van tegels. Hans verzorgt het van klein tot Groot. U bent verzekerd van een snel en vakkundig renovatieproces met een uitstekend eindresultaat.

dakkapel_uden_01

Meer weten? Neem dan contact met ons op

PROJECTEN