Hans de Groot Bouwbedrijf | Nieuwbouw
Hans de Groot Bouwbedrijf voor uw nieuwbouw, verbouw, renovatie, onderhoud, betonwerk, aanbouw, erker, dak, dakkapel, kozijnen dakgoten, boeiborden, enz.
Nieuwbouw, Verbouw, Renovatie, Onderhoud, Betonwerk, aanbouw, erker, Uden, Veghel, Oss, Volkel, Odiliapeel, Boekel, erp, dak, dakkapel, kozijnen dakgoten, boeiborden
15136
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15136,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Nieuwbouw

Op ons kunt u bouwen!

 

Zoekt u een betrouwbare partner voor uw nieuwe woning? Hans de Groot Bouwbedrijf is een professionele partner waar u op kunt bouwen. Onze ervaring en specifieke vakkennis staat garant voor een passende oplossing voor uw nieuwbouwproject. Wij denken graag met u mee, geven deskundig advies en wanneer u het wenst verzorgen we het complete bouwproject. Van het aanvragen van de bouwtekening tot de afwerking van het dak.

nieuwbouw
Nieuwbouw_uden_06

Hoogste kwaliteit

 

Hans de Groot verzorgt allerlei nieuwbouwprojecten, van tuinhuis tot woning of bedrijfspand. Bij iedere bouw streven we naar de hoogste kwaliteit en houden we continue rekening met uw wensen. Want het bouwen van een huis omvat meer dan het verwerken van bouwmaterialen. Het is een kwestie van overleggen, samenwerken en goede afspraken maken. We verzorgen een gestroomlijnd project met een eindresultaat dat aan uw wensen voldoet.

Vrijblijvend advies

 

Heeft u nieuwbouwplannen en bent u op zoek naar een goede partner? We denken graag met u mee! Heeft u vragen, wilt u meer informatie over een nieuwbouwwoning of wilt u geheel vrijblijvend gebruik maken van onze kennis en ervaring tijdens een kennismakingsgesprek? Neem dan contact met ons op.

Meer weten? Neem dan contact met ons op

PROJECTEN